Rondreis IJsland

IJsland is als vakantiebestemming echt in opkomst. Steeds meer mensen willen de indrukwekkendeIJsland natuurverschijnselen die het land rijk is met eigen ogen aanschouwen. IJsland is ongeveer 3 keer zo groot als Nederland en je vindt er vulkanen, geisers, gletsjers en watervallen en je kunt er walvissen en ontzettend veel soorten zeevogels spotten!

Rondreis IJsland; zo hoef je niets te missen

Een rondreis is dé manier om het eiland te verkennen zodat je niets hoeft te missen. IJsland wordt ook wel het land van vuur en ijs genoemd; tijdens je rondreis zie je dan ook borrelende kraters, heet waterbronnen (waar je lekker in kunt ontspannen) en indrukwekkende geisers, maar ook gigantische watervallen en ijzige gletsjers. IJsland is ook het land van het trendy Reykjavik, waar je kunt genieten van moderne architectuur en kunst en waar je kunt shoppen in luxe winkels. Geniet van de warm waterbronnen en het warme strand net buiten de stad en let op of je onderweg niet ergens een trol of een elf tegenkomt! Vanuit de stad kun je deelnemen aan een aantal excursies, waaronder een boottocht om walvissen te spotten.
Voor je rondreis kun je kiezen voor een auto, bus en zelfs de fiets als vervoersmiddel! Ben je gesteld op je privacy dan kies je natuurlijk voor een individuele rondreis; zo kun je gaan en staan waar je wilt zonder dat je met iemand rekening hoeft te houden. Houd je meer van het gezelschap van een groep, dan is een groepsrondreis voor jou de ideale manier.
KRondreis IJslandun of wil je niet autorijden dan kun je op IJsland ook heel goed de bus pakken. IJsland kent een goede busverbinding tussen de verschillende steden en er is een busnetwerk met de hooglanden en de meeste toeristische locaties.

Fietsliefhebbers kunnen op IJsland ook goed terecht. In elke plaats kun je wel een fiets huren en de ringweg is geasfalteerd en van goede kwaliteit. Wil je het binnenland of de hooglanden intrekken, kies dan voor een MTB.