Fly drive IJsland

Ideale manier om alles te zien wat IJsland te bieden heeft

Een fly drive reis is een ideale manier om het betoverende eiland IJsland te verkennen. Je hebt je ticket Waterval IJslanden je auto en trekt er lekker op uit om alle prachtige natuurwonderen te gaan zien. Geniet van de lavavelden, borrelende poelen, vulkanen, geisers, gletsjers, watervallen, een prachtig weids en rustgevend landschap en ontmoet walvissen, zeehonden en eindeloos veel vogels zoals de typische papegaaiduikers.

Kies je voor een georganiseerde fly drive reis naar IJsland, dan is de route al voor je uitgestippeld en weet je zeker dat je alle belangrijke hoogtepunten van IJsland zal zien. Bovendien hoef je zelf geen accommodatie meer te regelen. Het is natuurlijk wel een prettig idee als je weet dat je na een enerverende dag de zekerheid hebt van een gespreid bed! Maar je kunt natuurlijk ook zelf je route en tempo bepalen.

Bezienswaardigheden

In Thingvellir Nationaal Park ontdek je het vulkanische landschap met bergen en lavastromen. Al deze aardse activiteit wordt veroorzaakt door het feit dat je je op de scheidslijn van het Noord-Amerikaanse en Europese continent bevindt. Bezoek er de warmwaterbronnen van Geysir waar zich ook de Strokkur geiser bevindt, deze barst ongeveer elke tien minuten uit. Je kunt dus getuige zijn van het eerst opbollende water, dat vervolgens met een gigantische kracht metershoog de lucht in spuit. In het Jökulsargljufur Nationaal Park bezoek je natuurlijk de beroemde Dettifoss waterval , met een breedte van 100 meter en een hoogte van maar liefst 44 meter. In het park kun je fantastische wandelingen maken en langs de kust bewonder je de schoonheid van diverse fjorden en in de natuurparken.
VeFly drive IJslandrder mag een bezoek aan de fraaie en trendy hoofdstad Reykjavik natuurlijk niet aan je fly drive reis naar IJsland ontbreken. De stad kent een aantal mooie bezienswaardigheden en musea en je kunt er heerlijk winkelen en uitgaan. Vanuit de stad kun je ook deelnemen aan verschillende excursies waaronder een onvergetelijke boottocht om walvissen te spotten!