Groepsreis IJsland

Een groepsreis IJsland is een leuk alternatief als je graag een actieve en avontuurlijke reis wilt maar dan wél met de gezelligheid van een groep mensen. Ontdek IJsland met de prachtige natuur en indrukwekkende natuurverschijnselen, ga op walvissafari, doe mee aan een vogelexcursie, maak 4WD tochten ontdek de charme van Reykjavik en vergaap je aan de magische schoonheid van het noorderlicht.

IJeepsafari IJslandJsland actief en avontuurlijk

Naar IJsland ga je niet als je tijdens je vakantie wilt luieren en niets doen; dan kun je beter een all inclusive -vakantie naar de Bahama’s boeken. Een vakantie in IJsland betekent actie en avontuur, zien en beleven. Tijdens een groepsreis naar dit eiland maak je kennis met vele hoogtepunten en ontdek je gebieden waar nauwelijks een mens ooit een voet gezet heeft. Je maakt prachtige wandelingen, kunt deelnemen aan jeepsafari’s en diverse indrukwekkende excursies.

Vanaf het eerste moment wordt je overweldigd door de schoonheid van de natuur. Je groep ziet de voor IJsland zo typerende geisers, imposante watervallen, zwarte stranden, kraters, enorme ijskappen en natuurlijk het ijsbergenmeer. Om vogels te spotten kun je naar kaap Ingólfshöfdi, wat een fantastische plek is om zeevogels te zien. In het hoogland kan de groep wandelen of met een jeep naar de Askja vulkaan rijden. Overal geniet je van de rust en de weidsheid van het landschap en ’s avonds kun je met een beetje geluk de pracht van het Noorderlicht bewonderen.groepsreiss ijsland
Eén van de hoogtepunten van een groepsreis IJsland is voor velen de walvisexcursie; om deze vriendelijke, gigantische zoogdieren met eigen ogen te aanschouwen is een ervaring die je nooit meer vergeet. Vanuit diverse plaatsen op IJsland vertrekken er boten die je naar de plekken brengen waar regelmatig walvissen en dolfijnen worden gezien.

De meeste groepsreizen eindigen in Reykjavik; een stad met een prachtige architectuur en waar je in de musea meer te weten kunt komen over het Viking verleden van IJsland. Natuurlijk kun je er ook heerlijk shoppen, uit eten gaan of het nachtleven induiken. Je ziet dus; een groepsreis IJsland is een actieve en avontuurlijke vakantie!